Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čekala jsem že na Národní třídě bude Bartoška s Dykem dělat revoluci a zase nic. Tak snad příště.

3 0
možnosti

Brnkáte na citlivé struny :-) Du, du , du v českém překladu Ty Ty Ty !!!

1 0
možnosti

Máte pravdu, těch "co kdyby" je skutečně nejen nějak hodně a u každého je dost vysoká pravděpodobnost, že nejde o žádné "kdyby". Ještě jedno bych přidal i já:

CO KDYBY se ukázalo, že Babiš přišel k Agrofertu stejně podivným způsobem, jako (prezidentem Zemanem nenáviděný) Bakala k OKD?

0 0
možnosti

a co kdyby to tak nebylo?

6 4
možnosti

No na to právě měl autor odpovědět svým stanoviskem a neodpověděl. Trochu mi to tak pozbývá významu vršit opsané věci.

2 2
možnosti

Souhlas

Jenom. Druhá část předposlední věty - samozřejmě že ano, tzv svobodné volby nejsou ničím jiným, než mediální show, ve které vítězí ten, kdo si zaplatí lepší marketingové odborníky.

První část předposlední věty bych si dovolil poupravit a uvést na pravou míru. Nebylo to 30% ale pouhých 20% oprávněných voličů, 30% bylo volících. Přitiom každý, kdo o marketingu alespoň něco málo ví, tak ví, že 20% získaných ovcí je výhra :-)

Úspěšný intrikán, kontroverzní podnikatel, zaklekávač a likvidátor konkurence si toho je moc dobře vědom. Také moc dobře ví (jeho poradci vědí) jak na lidi fungují city s rodinou a podobně.

Tedy obráceně, je smutné, že 20% oprávněných voličů skočilo takovému intrikánovi na lep.

7 4
možnosti

Proč na lep. Je to jednoduše nejlepší premiér ČR i přes jeho chyby které má každý člověk. Jen pro zajímavost mě řekněte který premiér byl lepší??Na to jsem hrozně zvědavý!!

3 0
možnosti

J45a61n 31H17y74n81e11k

19. 11. 2018 12:29

Co kdyby? Tak nějak si mohu představovat ovlivňování z ambasády USA, Samotných USA na politiku v ČR, snaha ze strany USA ovládnout jadernou energetiku a pod. Prostě nechme co kdyby a vycházejme s ověřených informací a nepodléhejme kdyby- co by.

5 3
možnosti

Přesně. Blog je spoustou textu a nic nového, autor jen poskládal úryvky z těch správných médií. Nic svého, nic objevného. K čemu to má sloužit ví asi jen autor ? Btw se autor zamýšlí nad současnou situací, jako by byla sama o sobě. Současná situace přeci vychází z toho co tady bylo před tím. Sám pan Babiš uvádí, že je dílem lotrů, kteří tady byli před ním. Já s tím souhlasím a rád bych od autora věděl o co mu jde? Přiklání se k návratům těch zhrzených odstavených dinosaurů - to je to proč lidé pokřikují na náměstích - nebo má v rukávu nějaké další převratné řešení ?

3 4
možnosti
Foto

Dotaz:

KDYBY závratný nárůst získaných dotací skupinou Agrofert za dobu, kdy je pan AB ve vrcholové politice s tím nějak souviselo? Jen v loni to bylo 2,1 miliardy při zaplacené dani z příjmu 0,739 miliardy Kč.

Zdroj: https://martinmaly.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688400

Ty dotace šly z EU a ta zaplacená daň do státního rozpočtu ČR? Kdo nekrade, okrádá rodinu.

1 1
možnosti

Proč co kdyby?

Stačí to hnusné Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu.

Takže až vás někdo - obviní ne, to bychom se pohybovali v právním prostředí - osočí ze znásilnění sousedky, vzpomeňte si na ně.

A zjistíte, že aspoň trochu té sousedky jste znásilnil...

2 0
možnosti

O56t16a 77K90i11n86c

18. 11. 2018 22:54

Těch KDYBY je už nějak moc.

5 0
možnosti

Pochopitelně KDYBY se může jen tlachat. Řídit cokoliv - stát nebo podnik - se nemůže s KDYBY. Tam se musí někdo postavit za svoje rozhodnutí a unést jak případnou slávu tak případnou kritiku. Při hospodských řečech se může těch KDYBY proklábosit celý večer.

2 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Pracuji, vychovávám děti, cestuji a občas reaguji na hlouposti a nespravedlivost.

Seznam rubrik